Visa

Contact:

0729.041.919
Activitati team-building: 5 idei distractive

Activitati team-building: 5 idei distractive

Monday, Sep 2, 2019 0 Comentarii

Din acelasi motiv pentru care cei mici prefera recreatiile, adultii nu spun ”nu” teambuilding-urilor! Aceste evenimente mult asteptate in orice companie trebuie organizate atent, pentru ca toti participantii sa se bucure de o experienta placuta. Desi un teambuilding are, de cele mai multe ori, rolul de a consolida echipa, nu trebuie sa neglijam nici partea care tine de distractie. Nimenui nu ii plac teambuilding-urile in care se pune accent doar pe activitati plictisitoare, asadar, inspira-te din urmatoarele 5 idei care vor face deliciul oricarui petreceri cu colegii!

Joc TV

Esti organizatorul teambuilding-ului din compania ta si nu stii cum sa ii surprinzi pe colegii tai, fara a renunta la a le antrena spiritul competitiv? Avem propunerea ideala pentru tine: un joc TV retro, care sa le reaminteasca de perioada copilariei! Jocul se conecteaza la TV folosind un cablu RCA si are in ”meniu” peste 200 de jocuri disponibile, printre care Racing Fighter, Wonderball, Water Pipe etc. 

Mini mixer DJ

Muzica nu poate lipsi din ecuatia unui teambuilding reusit. Pentru petrecaretii cu pofta de ritmuri incendiare un mini mixer DJ este un accesoriu indispensabil. Acesta poate fi folosit pentru a aduce un plus de distractie in cadrul team-buildingului, fara a fi necesare echipamente suplimentare cum ar fi un laptop sau un PC. Mini mixer-ul DJ se poate utiliza doar conectat la mp3 player, fiind un gadeget practic si usor de transportat. In plus, pachetul contine si cele doua cabluri auxiliare care sa faciliteze conexiunea celor doua dispozitive. 

Jocul ”Invarte shotul”

Am reinventat celebrul joc ”Invarte sticla” intr-o varianta mai originala si mai atractiva: ”Invarte shotul”! Jocul este prevazut cu un pahar din sticla de 50 ml si cu o sageata, care va indica jucatorul ce trebuie sa serveasca urmatorul shot. ”Invarte shotul” este un joc care poate fi extrem de distractiv intr-un teambuilding, reprezentand accesoriul perfect pentru momentele in care vrei sa petreci pe cinste alaturi de colegii tai! 

Twister

Probabil ai auzit si tu de celebrul joc Twister, care in 2015 a fost introdus in National Toy Hall of Fame. Acesta este disponibil si pe site-ul nostru, intr-o varianta imbunatatita. Mai exact, este vorba despre patura pentru picnic cu design de joc Twister, pe care o poti folosi pentru un altfel de picnic. Desigur, jocul poate fi folosit si in interior, asa ca distractia va fi in toi indiferent de locatie!Jocul ”Arcasul virtual” 

Un gadget inedit, care poate fi utilizat atat in exterior cat si in interior este ”Arcasul virtual”. Acesta iti permite sa experimentezi in 360 ceea ce te inconjoara, iar pentru asta nu ai nevoie decat de un smartphone pe care sa il pozitionezi in spatiul destinat. Prin intermediul aplicatiei speciale poti sa experimentezi lupte cu dragoni, trageri la tinta, toate acestea in timp ce adminiri peisaje deosebite pe ecranul telefonului mobil. ”Arcasul virtual” este jocul ideal pentru teambuilding-uri pline de distractie, bateria avand o autonomie de pana la 15 ore. 


Cu drag,

Echipa GiftForYou