Visa

Contact:

0729.041.919
Back to school: 5 cadouri utile oricărui școlar

Back to school: 5 cadouri utile oricărui școlar

Monday, Dec 9, 2019 0 Comentarii

Prima jumătate a lunii septembrie marchează un eveniment important pentru elevi, anume începerea unui nou an școlar. Indiferent că vorbim despre boboceii care pășesc timizi pe drumul magic al clasei a-I-a, sau că avem de-a face cu școlari care au făcut deja cunoștință cu băncile școlii, le putem oferi câteva cadouri utile cu această ocazie. 


Surprinde-i și tu pe micuți cu daruri practice, amuzante sau creative, care să îi îndemne să meargă la ore cu plăcere! Iată propunerile noastre în lista următoare:


Ghiozdane cu personajele favorite din desene animate 

Ghiozdanul este un accesoriu indispensabil pentru orice școlar. Un ghiozdan de bună calitate trebuie să fie rezistent, încăpător și să aibă o greutate redusă. Produsele noastre din categoria de ghiozdane îndeplinesc toate aceste caracteristici având, însă, un atuu în plus: designul atractiv, personalizat cu diverse imprimeuri sau cu eroii preferați ai copiilor!Penarele echipate, un accesoriu indispensabil la școală

Un penar complet echipat este un dar perfect pentru un elev în școala gimnazială. În această etapă, copiii au nevoie de o mulțime de instrumente de scris, desenat și trasat, iar un astfel de cadou le va fi, fără îndoială, util. Penarele din colecția noastră conțin creioane colorate, carioci, pixuri, rigle, radiere, ascuțitoare și creioane negre, accesorii pe care cei mici să le folosească la orele de curs, atunci când își fac temele sau, de ce nu, când se relaxează. 

Pentru băieți, poți alege modele cu design inspirat de echipele de fotbal renumite (ex: Barcelona) sau de personajele masculine îndrăgite de către toți copiii (ex: Spiderman), în timp ce pentru fete poți opta pentru penare cu Mickey Mouse sau cu protagonista serialului animat Frozen. 

Ceasuri digitale personalizate cu personaje din serialele pentru copii

Vrei ca cel mic să fie mereu punctual la orele de curs? Nimic mai simplu! Oferă-i în dar un ceas personalizat cu personajele sale preferate de desene animate. Îți sugerăm să optezi pentru un model digital pentru proaspeți elevi, pentru a le putea fi mai ușor să se familiarizeze cu citirea acestuia. De exemplu, unul dintre ceasurile bestseller din colecția noastră dedicată accesoriilor pentru copii este modelul Star Wars, care are curea reglabilă și afișaj digital pentru dată și oră. 


Peg board-ul, ideal pentru crearea orarului interactiv 

Cauți un cadou inedit pentru un proaspăt elev? Îți propunem o idee foarte interesantă, la care cu siguranță că nu te-ai gândit: oferă-i în dar un Peg Board, care este un instrument foarte util pentru organizarea diverselor activități ale școlarilor. Peg Board-ul pe care ți-l oferim este, de fapt, o tăblițî cu design retro, care conține 350 de litere (simboluri și numere, de culoare albă și galbenă), care poate fi agățată pe perete sau sprijnită. Cu ajutorul unui peg board cel mic poate să-și creeze un orar interactiv sau diverse memento-uri legate de activitățile pe care le are de realizat pentru școală. 

Set Minion pentru anotimpul rece 

Drumul până la școală poate fi destul de dificil pentru micuții elevi, mai ales toamna și iarna, când temperaturile nu sunt deloc prietenoase. De aceea, orice școlar ar trebui să aibă la îndemână setul cu Minioni, ideal pentru anotimpul rece. Acesta cuprinde un fular, un fes și o pereche de mănuși, toate personalizate cu haioșii protagoniști ai producției cinematografice Despicable Me. Materialele din care sunt realizate componentele setului sunt foarte călduroase și foarte ușor de curățat cu ajutorul mașinii de spălat. 


Comandă cadourile potrivite pentru școlari chiar acum și beneficiază de discount-uri Back to School!


Cu drag,

Echipa GiftForYou