Visa

Contact:

0729.041.919
Ce ofera nasii finilor de botez? Top propuneri!

Ce ofera nasii finilor de botez? Top propuneri!

Saturday, Aug 8, 2020 0 Comentarii

Venirea pe lume a unui copilas este un moment plin de bucurie. Alaturi de parinti, un rol foarte important in viata celui mic il au si nasii sai de botez. Parintilor spirituali, asa cum, deseori, sunt numiti acestia, le revine responsabilitatea de a le calauzi pasii finilor de botez pe tot parcursul vietii. Totusi, ca orice nas cu acte in regula, ai grija sa alegi cele mai frumoase cadouri pentru crestinarea copilasului. Nu uita, insa, nici de proaspetii parinti, pe care trebuie sa ii feliciti pentru un nou inceput!


Cadouri pentru noul-nascut 

Cel mic este in centrul atentiei, avand in vedere ca urmeaza sa aiba loc petrecerea sa de crestinare. Drept urmare, in calitate de nas sau de nasa, ai datoria de a-i darui cele mai frumoase cadouri. Nu iti face griji daca nu stii ce obiecte sunt potrivite pentru a le oferi cu aceasta ocazie, caci noi avem in continuare cateva propuneri foarte interesante!


Printre cele mai oferite cadouri de botez se numara obiectele destinate micutilor, dar care sunt extrem de utile parintilor. In aceasta categorie intra carucioarele, scaunele auto, leaganele precum si diversele accesorii necesare pentru prepararea hranei nou-nascutilor. Un marsupiu poate fi si el un cadou inspirat, care sa ii ajute pe parinti sa se bucure de plimbari alaturi de micutii lor. 


Hainutele pentru copii sunt si ele un cadou de botez popular. Avand in vedere ca prichindeii cresc rapid, niciodata piesele vestimentare pentru ei nu vor fi un cadou cu care sa dai gres. O alta optiune de luat in calcul sunt jucariile. Alege-le, insa, cu atentie: e foarte important ca, in primii ani de viata, cei mici sa nu intre in contact cu obiecte care ii pot rani sau pe care sa le poata inghiti. 


Obiectele de decor pentru camera nou-nascutilor sunt o alta idee pe care te poti baza atunci cand esti in cautarea cadoului perfect pentru ei. Lampa de veghe Luna, lampa de veghe Balon sau lampa Bulldog pot fi decoratiunile potrivite pentru a fi daruite drept cadouri de botez. 


Cadouri pentru parinti 

In semn de felicitari, nasii pot alege si cateva daruri pentru parintii micutilor pe care ii vor boteza. Daca esti in aceasta postura, alege cadourile pe care le consideri potrivite, din lista urmatoare. Multe dintre ele le poti comanda chiar din magazinul nostru, asa ca nu va mai trebui sa pierzi timp prin mall in goana dupa darul perfect!