Visa

Contact:

0729.041.919
Coafuri mireasa 2016

Coafuri mireasa 2016

Thursday, Jul 21, 2016 0 Comentarii

In ziua nuntii miresele trebuie sa straluceasca cu adevarat! De la rochie, bijuterii pana la coafura si machiaj, totul trebuie sa fie perfect!

Tendintele pentru anul acesta in materie de coafuri de mireasa sunt ofertante, adaptate fiecarui stil. Atentie insa, atunci cand alegeti coafura potrivita, aceasta trebuie sa se potriveasca cu stilul rochiei de mireasa.

Sa aflam care sunt tendintele in materie de coafuri anul acesta.

Se poarta onduleurile boeme, parul desprins sau prins intr-un coc lejer, iar pentru ele va recomandam tiarele tip agrafa Tres Jolie sau Flower Pearl, fie tiara Flower Bride:


Cocul neted, extrem de elegant, este o coafura ce nu se va demoda niciodata, creand o imagine clasica, rafinata. Pentru acest tip de coc recomandarile noastre sunt: tiara agrafa Sublime sau tiara Bridal Glow:


Setul de bijuterii din argint Crystals reprezinta o alegere inspirata pentru acest look! J

Cocul supradimensionat face furori in acest sezon! Pentru a nu incarca coafura prea mult, va recomandam tiare minimaliste, cum ar fi tiara Scarlet Dream sau tiara agrafa Sublime:


Coafurile in stilul anilor 40 sunt foarte sic, unice, glamour! Pentru a intregi conceptul, va recomandam o tiara spectaculoasa, Tiara Great Gatsby:


Cositele sunt si ele in trend, sunt ideale pentru rochiile de mireasa cu design romantic! Pentru acest tip de coafura va recomandam tiara Elegant Touch:


Cateva sfaturi inainte de a alege coafura pentru ziua nuntii:

Porniti de la stilul rochiei si alegeti coafura potrivita. Daca rochia este ampla, incarcata, coafura ar trebui sa fie una cat mai naturala, simpla.

Trebuie sa aveti in vedere ca veti dansa toata noaptea, iar coafura trebuie sa reziste cu succes! J

Alegeti o lista scurta de coafuri preferate si discutati cu hairstylistul pentru a o alege pe cea potrivita pentru tipul de par si lungime.

Inainte de ziua cea mare, faceti proba coafurii, pentru a va asigura ca este cea mai buna alegere.

Aflati care este tiara potrivita in functie de stilul rochiei aici.

 

Vedeti intreaga colectie de tiare aici.

Articole similare: (3)