Visa

Contact:

0729.041.919
Cordoane pentru rochia de mireasa - cum alegi modelul perfect

Cordoane pentru rochia de mireasa - cum alegi modelul perfect

Monday, May 14, 2018 0 Comentarii

Cordonul pentru rochia de mireasa este un accesoriu ce subtiaza talia si adauga stralucire tinutei. Daca simti ca ii lipseste ceva rochiei de mireasa sau pur si simplu iti doresti sa ii adaugi personalitate, atunci cordonul este alegerea perfecta. Realizat din satin pretios, decorat cu perle sau cristale, acesta va atrage atentia asupra taliei si o va subtia.

Prin adaugarea unui cordon la rochia de mireasa, vei obtine note originale si unice, fara a fi nevoita sa faci modificari costisitoare, iar rezultatul va fi spectaculos.

Inainte de a alege cordonul ideal, trebuie sa iei in calcul cateva aspecte:

1. Decide ce aplicatii sa aiba cordonul, in functie de eventualele aplicatii de pietre de pe rochie, diadema si bijuterii.

2. Alege dimensiunea acestuia in functie de talie. Daca ai o talie scurta, alege un cordon subtire, in timp ce un cordon gros se potriveste taliei lungi. 

3. Daca rochia este minimalista, poti opta pentru un cordon mai incarcat, iar daca rochia este destul de complexa, opteaza pentru un cordon simplu, doar cu cateva aplicatii. Intreaga tinuta trebuie sa fie echilibrata in final.

4. In functie de tipul rochiei: pentru rochiile tip A sau sirena, sunt recomandate cordoanele mai bogate, mai late. Pentru rochiile tip printesa, sunt recomandate cele subtiri, cu mai putine aplicatii.

5. In functie de culoarea rochiei, alege cordonul care sa se potriveasca: ivoire sau alb.

6. Cordonul este prevazut cu panglica, astfel ca poate fi prins la spate sub forma de funda sau chiar si in fata, totul tine de alegerea ta.

In continuare, iti vom recomanda cateva modele de cordoane pentru rochia de mireasa, ce vor infrumuseta rochia de mireasa. 

Din categoria cordoanelor subtiri, fac parte urmatoarele modele: Cordon mireasa Sparkles, Cordon mireasa Shiny si Cordon mireasa Crystals & Pearls.


Din categoria cordoanelor late, cu un design mai bogat, fac parte: Cordon mireasa Crystals si Cordon mireasa Rhinestone Glow, acesta din urma putand fi purtat si ca diadema:


Alege cordonul ideal pentru rochia ta de mireasa avand in vedere sfaturile de mai sus si vei obtine o tinuta reusita, ce va atrage toate privirile!

Poti vedea toate accesoriile pentru mirese aici


Cu drag,

Echipa GiftForYou


Articole similare: (3)