Visa

Contact:

0729.041.919
Cum organizezi o petrecere in stil retro

Cum organizezi o petrecere in stil retro

Tuesday, Jun 2, 2020 0 Comentarii

Nu contează dacă vrei să te distrezi alături de colegii de la serviciu sau că îți dorești să retrăiești vremurile adolescenței organizând un bairam „în sufragerie”, o petrecere în stil retro este întotdeauna o idee bună. Este simplu să faci un astfel de party la birou sau chiar la tine acasă, mai ales că nu trebuie să aloci un buget mare pentru lista care cuprinde cumpărăturile necesare. Iată cum poți să organizezi o petrecere retro, de la A la Z!


Invitațiile 

Petrecerile care aveau loc în anii 80, 90 aveau, cu siguranță, un farmec aparte. Primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a te bucura alături de prieteni și de colegi de un eveniment retro autentic este să creezi invitații pe măsură. Te gândeai că este mai simplu și mai rapid să îți inviți oaspeții la party printr-un grup de Whatsapp? Renunță la această idee, deoarece în decadele trecute Internetul și telefonia mobilă erau inaccesibile multora dintre noi. Optează, în schimb, pentru o idee mult mai originală și realizează invitații care imită designul unor obiecte specifice acelei perioade. De exemplu, folosește ca fundal coperta unui carnet de CEC-uri, sau bilete de cinema care se foloseau în anii 80, 90. Pe ambele le poți obține la o simplă căutare pe Internet, iar mai apoi le poți completa manual cu datele petrecerii!Dresscode-ul în ton 

Un party retro savuros nu poate avea loc fără costumațiile potrivite. Încurajează-ți prietenii să caute în garderoba lor acele lucruri pe care le purtau cu cel puțin 10 ani în urmă și provoacă-i să-și creeze, cu ajutorul acestora, ținute cât mai creative. Hainele colorate, accesoriile mari care epatau prin nuanță, sneakerșii voluminoși, body-urile și șosetele colorate sunt doar câteva dintre articolele de îmbrăcăminte pe care le puteți folosi pentru a vă costuma în ton cu tema petrecerii! Dacă în dulapul tău nu se mai regăsesc aceste accesorii vestimentare, dă o raită prin magazine! Moda retro a revenit în actualitate, așa că magazinele sunt pline de haine specifice perioadei!


Accesorii specifice 

Nicio petrecere cu tematică retro nu este completă fără câteva accesorii specifice. În primul rând, nu uita de decorațiuni și alege baloane cu mesaje reprezintative decadei trecute, postere cu formațiile care erau în vogă în acele timpuri, decorațiuni din hârtie și diverse globuri care să reflecte lumina. 

Dacă vrei să condimentezi atmosfera, plănuiește o competiție de dans folosind un covor jocuri dans retro. Pentru băieți, alege un joc TV retro care cuprinde nici mai mult nici mai puțin de 200 de jocuri care amintesc de copilărie și adolescență! 

La fel de interesant ar fi să deschideți seara urmărind un episod al unuia dintre serialele bune ale anilor 90. Si mai palpitant ar fi sa faceti acest lucru folosind televizorul cu tub al bunicii!


Muzica

Pentru ca distracția să fie garantată la petrecerea ta, nu uita de playlist. Dacă ai această posibilitate, înlocuiește homecinema-ul sau laptopul cu un casetofon care să se integreze în decorul petrecerii. Alege doar trupe și hit-uri care au adunat mii de fani în aceea perioadă și lasă deoparte stilul muzical al anului 2019. 

Pune la cale și un show de karaoke și provoacă-ți prietenii la o seară de neuitat! 


Știi care este cea mai bună parte la petrecerile în stil retro? Că pot fi organizate fără un motiv anume! Așadar, nu mai sta pe gânduri și cheamă-ți gașca la cel mai tare party din cartier!


Cu drag,

Echipa GiftForYou