Visa

Contact:

0729.041.919
Cum să împachetezi un cadou. 6 idei rapide și originale

Cum să împachetezi un cadou. 6 idei rapide și originale

Monday, Dec 9, 2019 0 Comentarii

Ai ales cadoul potrivit, care va aduce cu siguranță zâmbetul pe buze celui sau celei care o va primi. Ei bine, acum este timpul să împachetezi darul, astfel încât surpriza să fie maximă! Chiar dacă ești tentat să spui că nu ai îndemânare, noi credem că, pornind de la idei ingenioase, vei reuși să împachetezi cadourile pentru cei dragi în doar câteva momente. 


Știai că oamenii foloseau diverse ambalaje pentru cadouri încă din secolul al II-lea î.Hr.? De fapt, promotorii acestui obicei au fost chinezii, care utilizau hârtie pentru ambalarea monedelor oferite în dar. Între timp, industria aceasta s-a dezvoltat, așa că acum ai la dispoziție o mulțime de accesorii cu ajutorul cărora poți personaliza cadourile. Ca de fiecare dată, suntem complicii tăi în organizarea celor mai frumoase surprize pentru apropiați și, prin urmare, ți-am pregătit o listă cu 6 idei originale despre cum să împachetezi un cadou!

  1. Cadouri împachetate în hârtie cu jocuri de cuvinte 

Sursă foto: thenextweb.com 


Pentru cei care iubesc puzzle-urile și jocurile încrucișate de cuvinte, ideea aceasta va aduce un plus de utilitate darului primit. Împachetează cadourile folosind hârtie asemănătoare cu cea din imagine. Astfel, destinatarul cadoului își va antrena mintea găsind cuvinte în careu! 


  1. Folosește ambalajele...interactive 

Sursă foto: personalcreations.com 


O idee foarte potrivită, mai ales în cazul cadourilor pentru copii este împachetarea darurilor într-o manieră interactivă. Inspiră-te din imaginea de mai sus și optează pentru un tip de ambalaj care, fără îndoială, va captiva privirea celor mici. După ce vor despacheta darurile primite, prichindeii pot porni în aventura unei curse cu mașinuțe! 


  1. Cadouri în baloane

Sursă foto: personalcreation.com


Una dintre dilemele cele mai întâlnite atunci când vine vorba despre cadouri este următoarea: Cum oferim bani? De multe ori, banii sunt un dar potrivit care te salvează atunci când nu ai știut ce altceva să alegi. Noi îți propunem o manieră creativă și de asemenea amuzantă de a-i dărui: rulează-i și pune-i într-un balon frumos colorat! Eventual, poți adăuga confetti sau poți opta pentru baloane cu heliu. 

  1. Daruri în cutii de ceas pictate

Sursă foto: laraevedesigns.com


În cazul în care te-ai gândit să oferi diverse obiecte handmade sau accesorii de mici dimensiuni, iată o sugestie pe care o poți lua în calcul: împachetează-le elegant, folosind, de data aceasta, cutii de ceas în locul hârtiei. Aceste tipuri de ambalaje nu sunt deloc costisitoare și, în plus, pictându-le le poți personaliza după bunul tău plac!


  1. Cadoul ”ready-to-wear”

Sursă foto: personalcreations.com


Punem pariu că nu te-ai fi gândit că poți dărui un cadou fără să ai nevoie de hârtie de împachetat, de o pungă-cadou sau de o cutie. Iată o idee pe care o poți pune în practică dacă oferi obiecte vestimentare și dacă ai uitat să alegi și un ambalaj potrivit. De asemenea, este o propunere care te va salva și în cazul în care nu ai prea multă îndemânare. Împachetează bluza sau cămașa precum în imaginea furnizată, folosind mânecile pentru a crea o fundiță!


  1. Cadoul accesorizat cu flori din textile

Sursă foto: personalcreations.com


Dacă te întrebi cum să împachetezi un cadou, trebuie să știi că la acest capitol îți poți folosi creativitatea. Noi ne-am gândit la o propunere foarte interesantă, anume aceea de a accesoriza darul ales de tine cu flori confecționate din bucăți de material. O idee potrivită pentru un cadou elegant și rafinat!


Încă nu ai ales un cadou potrivit pentru următorea aniversare la care vei participa? Vezi colecția noastră de cadouri online


Cu drag,

Echipa GiftForYou