Visa

Contact:

0729.041.919

Despre noi


Giftforyou.ro este detinut de Takara Solutions SRL - magazin online de cadouri pentru femei, barbati, copii sau cadouri corporate pentru angajati. Echipa Giftforyou.ro vine in sprijinul dumneavoastra in alegerea cadoului perfect pentru persoanele dragi, prieteni, colegi, sefi, parteneri si colaboratori! Oferim cadouri pentru toate gusturile si varstele. Pentru ca stim ca de multe ori alegerea cadoului perfect poate crea probleme, va punem la dispozitie toate uneltele pentru a ne contacta si a solicita ajutorul nostru, pe care vi-l oferim cu profesionalism ori de cate ori aveti nevoie! Vom oferi consiliere in alegerea cadoului original, de calitate si asta in cel mai prompt timp posibil. Prioritatea noastra este sa experimentati shoppingul online la un nou nivel, in care primiti asistenta gratuita si produse de calitate, cadouri memorabile pentru persoanele speciale din viata dumneavoastra.

In ceea ce priveste cultura noastra organizationala vom detalia principalele aspecte in care credem si pe care ne propunem sa le atingem:

Misiunea noastra: este sa fim asistentii vostri personali in alegerea cadoul perfect!

Viziune: Ne dorim sa devenim lideri in domeniul comertului online cu cadouri, oferind produse de calitate si servicii impecabile, garantand astfel satisfactia clientului.

Valori: Angajatii nostri contribuie la realizarea misiunii companiei prin seriozitate, promptitudine, transparenta, garantarea calitatii produselor si serviciilor. Scopul nostru comun este multumirea clientului.

Suntem la dispozitia dumneavoastra! Asteptam sa ne contactati pentru a va oferi consiliere in alegerea cadoului perfect!

Ne puteti contacta la numarul de telefon 0729.041.919 sau la adresa de mail office@giftforyou.ro.