Visa

Contact:

0729.041.919
Diadema mireasa - cum alegem accesoriul ideal

Diadema mireasa - cum alegem accesoriul ideal

Thursday, Oct 11, 2018 0 Comentarii

Atunci cand cauti accesorii mireasa, alegerea unei coronita mireasa poate fi palpitanta, un moment placut din cadrul pregatirilor pentru nunta sau poate deveni frustranta atunci cand te afli in fata numeroaselor modele disponibile, toate stralucitoare si frumoase, facand alegerea dificila.

In randurile ce urmeaza, iti vom oferi sfaturi utile pentru a te asigura ca faci alegerea perfecta.

1. Ia in considerare coafura

Coafura joaca un rol important atunci cand alegi tiara mireasa. Daca optezi pentru un coc supradimensionat sau o coafura voluminoasa, atunci este de preferat sa alegi o diadema miresa cu un design mai bogat, pentru a iesi in evidenta. Pentru parul scurt si coafurile minimaliste, este de preferat sa optezi pentru o tiara cu un design simplu, delicat.

2. Care este tematica?

Fiecare nunta are o tematica, in care este reflectat stilul preferat de miri. Daca optezi pentru un stil boho-chic, atunci iti recomandam coafurile cu impletituri si tiarele modelatoare.

Daca alegerea ta este un stil clasic, elegant, recomandarile ar fi din sfera de tiare mireasa cu un design atemporal, Tiara Grand Amour poate fi alegerea ideala.


Daca stilul este unul vintage, tiarele potrivite ar fi Great Gatsby sau tiara Antique Touch.


Pentru stilul extravagant, luxuriant, o tiara bogata, decorata cu zeci de cristale stralucitoare este perfecta, ca de exemplu Tiara Agrafa Extravaganza sau Tiara Glory


Daca stilul este unul romantic, nu veti da gres cu o diadema de inspiratie florala, precum Tiara Flower Dream sau Crown Flowers.


3. Nuanta rochiei este un factor important

Diadema mireasa trebuie sa corespunda tonurilor de culori prezente in materialul rochiei. Daca rochia este ivoire, atunci tiarele potrivite sunt cele in tonuri de auriu si roz-auriu, precum Tiara Love Story. In cazul in care rochia este alba, atunci va puteti indrepta atentia catre tiarele argintii, precum Tiara Scarlet Dream.


4. Probati inainte de a alege tiara

Inainte de a porni in cautarea tiarei ideale, este de preferat sa va hotarati asupra aspectelor punctate anterior. Selectati tema, alegeti rochia, hotarati-va asupra coafurii, apoi va puteti decide ce tip de tiara este ideala pentru a completa intreaga tinuta.


Pentru a fi sigura de alegerea facuta, iti recomandam sa citesti si articolul in care vei gasi informatii utile despre alegerea tiarei in functie de forma fetei.


Cu drag, 

Echipa GiftForYou