Visa

Contact:

0729.041.919
Idei cadouri majorat: cele mai inspirate cadouri pentru petrecerea de 18 ani

Idei cadouri majorat: cele mai inspirate cadouri pentru petrecerea de 18 ani

Thursday, Apr 18, 2019 0 Comentarii

Fiecare aniversare este speciala, dar parca implinirea varstei de 18 ani are un farmec aparte. Varsta majoratului reprezinta un moment important, care, cel putin la nivel simbolic, inseamna trecerea de la etapa de adolescenta la cea de maturitate. Astfel, cea mai buna modalitate de a-i felicita pe sarbatoriti este printr-o petrecere memorabila si prin oferirea unor cadouri de neuitat.

Ti-am pregatit un top al celor mai inspirate cadouri pentru petrecerea de majorat, daruri pe care le poti comanda in doar cateva secunde din magazinul nostru! Si nu le-am ales oricum, ci tinand cont de diferitele tipuri de personalitati!


Tipologie: Persoana organizata

Cadoul perfect: Agenda Weapon


Sarbatoritul sau sarbatorita este o persoana organizata, punctuala si mereu pe fuga? Cea mai buna “arma” a sa va fi o agenda! Si nu orice agenda, ci una cu design inedit, tip cutit sau tip grenada. Acest cadou este potrivit atat fetelor cat si baietilor, fiind un cadou creativ si totusi extrem de util, care va fi pe gustul oricarei persoane cu un spirit organizatoric dezvoltat!


Tipologie: Persoana pasionata de calatorii

Cadoul perfect: Cutie de amintiri TravelVarsta majoratului reprezinta un nou inceput, plin de entuziasm si de oportunitati de cunoastere. Din acest moment, cel sau cea care se aniverseaza este un adult cu acte in regula, asa ca poate calatori oriunde isi doreste. Asadar, pentru pasionatii de calatorii foarte potrivita este o cutie din lemn cu design atractiv, gata sa pastreze cele mai frumoase amintiri din vacante!


Tipologie: Persoana cuceritoare

Cadoul perfect: Ochelari de soare  


Flirtul si moda sunt doar doua dintre cele mai placute hobby-uri pe care le putem avea in jurul varstei de 18 ani! Ce alt cadou imbina mai bine caracteristicile acestor doua pasiuni specifice perioadei majoratului daca nu o pereche de ochelari de soare? Opteaza pentru a oferi aniversatului o pereche de ochelari Aviator, care au devenit deja un accesoriu statement in tinutele cool, fara sa tinem cont de sezon!


Tipologie: Persoana romantica

Cadoul perfect: Set pahare sampanie18 ani este varsta la care tot ceea ce traim are o intensitate mai mare. Chiar si iubirile tipice acestei perioade din viata sunt unele despre care se spune ca nu se uita niciodata. Romantismul se celebreaza, oricum, indiferent de varsta, dar credem ca un cadou potrivit de majorat pentru o persoana romantica este un set elegant de pahare de sampanie, care va transforma aceasta licoare intr-una magica!


Tipologie: Persoana pasionata de sport

Cadoul perfect: Joc ping pong
Sportul se numara printre pasiunile sarbatoritului care tocmai ce a implinit 18 ani? Nu este un cadou mai potrivit in aceasta situatie decat un joc de ping pong portabil, care poate fi usor transportat oriunde, chiar si in bagajul de vacanta. Distractie este in toi atunci cand esti major!