Visa

Contact:

0729.041.919
Idei de cadouri pentru profesori, ideale pentru orice ocazie

Idei de cadouri pentru profesori, ideale pentru orice ocazie

Wednesday, Jun 3, 2020 0 Comentarii

Printre oamenii care ne ghideaza pasii in viata se numara si educatorii, profesorii sau invatatorii. Eforturile acestora pot fi rasplatite prin respectul si recunostinta ce le-o purtam fiecare dintre noi. Pentru momentele in care ne dorim sa celebram un nou inceput alaturi de cei ce ne vor fi dascali, dar si pentru ocaziile speciale, am creat o selectie de idei de cadouri pentru profesori, pe care te invitam sa o parcurgi si tu!

Idei de cadouri pentru profesori in functie de ocazie

Ocaziile de peste an sunt sarbatorite chiar si cu colectivul de colegi si de profesori de la scoala sau de la facultate. Mai ales in preajma sarbatorilor de iarna, cadourile alese pentru acestia contribuie la crearea unei atmosfere magice. Pe langa acestea, mai sunt si alte momente speciale pe care le putem aniversa impreuna cu acestia. Pentru toate acestea, iti propunem o selectie de cadouri numai bune de oferit!


  • Cadouri pentru profesori de Craciun

De Craciun, opteaza pentru cadouri simbolice, cum ar fi canile cu mesaje si desene specifice acestei sarbatori. Iti prezentam selectia noastra de cani inscpriptionate cu texte haioase, in culori si modele diverse. De asemenea, te poti gandi sa optezi si pentru cadouri business, cum ar fi servietele, lampile pentru birou, ceasurile sau agendele. Si cadourile practice, precum acumulatorii externi pentru telefonul mobil sau castile audio reprezinta optiuni demne de luat in calcul. Dupa Secret Santa, vacanta de iarna poate sa soseasca!


  • Cadouri pentru profesori de Paste

Si inainte de vacanta de Paste le poti oferi profesorilor mici cadouri simbolice, pentru a-ti exprima aprecierea fata de ei. Cu siguranta ca nu vei da gres daca vei alege decoratiuni de Paste, cum ar fi cosuri pentru oua, props-uri foto cu tematica specifica, suporturi foto in forma de iepuras si multe alte daruri asemanatoare, cum ar fi cele pe care le vei regasi in colectia noastra dedicata ocaziilor.


  • Cadouri pentru ziua de nastere

Se apropie ziua de nastere a dirigintelui sau a unuia dintre profesorii tai de la scoala sau de la facultate? Comploteaza cu colegii tai pentru a pune la cale o mica supriza! Dupa cum probabil ca stii deja, cadoul pentru ziua de nastere a unui cadru didactic nu trebuie sa fie nici foarte personal, dar nici banal. Daca obiectele de uz personal, cum ar fi, de exemplu, bijuteriile nu sunt tocmai potrivite in acest caz, te poti reorienta catre accesorii de decor. Puzzle-urile metalice care se transforma in diverse obiecte ce pot infrumuseta catedra sau biroul profesorilor sunt ideale de oferit cu aceasta ocazie.


Desigur, poti sa optezi si pentru a alege cadouri pentru profesori in functie de materia pe care acestia o predau. Astfel, pentru un cadru didactic care preda cursuri de IT alege, de exemplu, o tastatura cu laser. Pentru profesorul de educatie fizica, alege o telecomanda multifunctionala in forma de minge de fotbal!


Cu drag,

Echipa GiftForYou