Visa

Contact:

0729.041.919
Idei de cadouri de Sfântă Mărie. 5 propuneri pentru sărbătoriți

Idei de cadouri de Sfântă Mărie. 5 propuneri pentru sărbătoriți

Friday, Aug 9, 2019 0 Comentarii

Sărbătoarea Sfintei Mării este specifică românilor creștini, pe care aceștia o sărbătoresc în fiecare an pe 8 septembrie, dar și pe 15 august. Și pentru că mai este foarte puțin până la prima aniversare onomastică a celor care poartă numele de Maria, Marian și toate celelalte derivate, este momentul să alegi cadourile potrivite pentru ei. Bugetul nu trebuie să te îngrijoreze, mai ales că pe site-ul nostru poți găsi cadouri pentru orice buzunar! Deci, ce le oferim sărbătoriților de Sfântă Mărie?

Brățara Hearts: un cadou prețios, pentru o persoană prețioasă

Urmează ziua de nume a iubitei, a celei mai bune prietene, a surorii sau chiar a mamei tale? Surprinde-le cu un cadou special, care le va aminti de tine ori de câte ori îl vor privi. 


Este vorba despre brățara Hearts, un dar prețios, ideal pentru o persoană atât de dragă ție! Brățara este realizată din argint și este decorată cu zirconiu. Înainte de a face comanda, asigură-te că ai ales măsura potrivită a brățării pentru ca ea să se potrivească perfect pe încheietura mâinii celei care o va primi! 
Ceasul Kenzo Green - darul ideal pentru sărbătoriții excentrici 

Ceasul Kenzo Green este un model bărbătesc, care se va asorta de minune cu ținute casual și smart casual. Datorită designul său care nu poate trece neobservat, ceasul este cadoul perfect pentru un Marian excentric, căruia îi place să iasă din tipar cu fiecare apariție a sa. 


Cu siguranță că acest ceas va fi extrem de apreciat, nu doar pentru designul său, da și pentru faptul că este rezistent la apă. În plus, ceasul este realizat din oțel inoxidabil, ceea ce înseamnă că cel care îl va primi se va putea bucura de el pentru mult timp. 


Ceasul cu alarmă care fuge, un dar amuzant pentru întârziatul găștii

Se întâmplă ca sărbătoritul să fie chiar cel care întârzie, de fiecare dată, la întâlnirile cu gașca? Alege pentru el un cadou pe măsură, care să-l stimuleze să devină mai punctual. Ceasul cu alarmă care fuge este un dar amuzant, care îi va da trezirea amicului tău într-o manieră cât se poate de inedită: pentru a opri alarma, trebuie să prindă ceasul, care se va mișca cu ajutorul roților! Alege culoarea dorită și surprinde-l pe aniversat! 
Set de poker, un cadou pentru toată gașca

Cel care se aniversează este și un mare pasionat de poker? O idee foarte bună este să-i faci un cadou de care vă veți bucura în gașcă: un set de poker, care va anima serile petrecute cu prietenii. Setul conție toate accesoriile necesare pentru jocul de poker Texas Hold’Em. 

Cadoul pasionaților de sport: Led-uri pentru bicicletă

Dacă cel sau cea care își celebrează onomastica de Sfântă Mărie are o pasiune pentru sport, nu vei da greș oferindu-i un set de led-uri care să accesorizeze roțile de la bicicletă. Cu atât mai mult un astfel de cadou este unul inspirat dacă ați ales să petreceți un weekend prelungit la munte pentru a practica cycling montan sau dacă ați plănuit o seară de plimbare cu bicicletele prin parc!

Petrece așa cum se cuvine aniversarea Măriilor din viața ta, alegând cele mai potrivite cadouri pentru aniversați!


Cu drag,

Echipa GiftForYou