Visa

Contact:

0729.041.919

Returnări

Clientul Giftforyou.ro poate returna produsele achizitionate fara nicio explicatie. Conform legislatiei in vigoare, ”Consumatorul are dreptul sa notifice comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile caledaristice de la primirea produsului.” De asemenea, in conformitate cu OUG 34/2014, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

Clientul se obliga sa notifice Giftforyou.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare (mail, posta, telefon, SMS, verbal etc.) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.

Clientului care a notificat Giftforyou.ro, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice de la data receptionarii. Produsele vor fi returnate la adresa: Soseaua Colentina, nr 16, bloc A1, etaj 11, ap 84, anexa 4, sector 2, Bucuresti.

In cazul in care Clientul a returnat un produs in conformitate cu prevederile legii, Giftforyou.ro va oferi clientului contravaloarea produsului.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

Giftforyou.ro va returna suma aferenta produsului returnat in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii notificarii de retragere de la client, cu specificarea ca acest termen este prelungit in cazul in care produsul returnat nu a ajuns la sediul nostru in termenul specificat anterior.

Pentru a returna un produs, va punem la dispozitie urmatorul formular. Acesta este un model, nu este obligatoriu.

Informaţii despre comandă

Informaţii despre produs și motivul de returnare