Visa

Contact:

0729.041.919
Mesaje de Paste 2019 - Texte originale de trimis prin sms, WhatsApp sau Messenger

Mesaje de Paste 2019 - Texte originale de trimis prin sms, WhatsApp sau Messenger

Wednesday, Jun 3, 2020 0 Comentarii

Sarbatoarea Pastelui inseamna de cele mai multe ori reuniuni de familie, un timp petrecut alaturi de persoanele dragi si binecunoscutele obiceiuri, lumina Invierii adusa acasa, ciciocnirea oualor rosii sau traditionalele bucate ale acestei sarbatori - carnea de miel, drobul, pasca.

Daca stii ca in perioada zilelor libere de Paste ai de facut cateva vizite, atunci tine cont de cadourile pe care le poti achizitiona online pe GiftForYou. Daca tu esti in toiul pregatirilor fiindca astepti musafiri, ia in considerare ca ai la dispozitie diverse decoratiuni de Paste aici. Indiferent insa de situatie, pana la intalnirea cu persoanele apropiate ai nevoie sa le transmiti traditionala urare - Paste Fericit! Pentru ca vrei sa scrii un text mai amplu, potrivit sarbatorii, mai jos iti sunt oferite cateva idei, mesaje care pot fi trimise prin sms, WhatsApp sau Messenger.


Mesaje de Paste


  • Hristos a Inviat! Astazi, in zi de sarbatoare iti doresc sa fii inconjurat de toti cei dragi, sa ciocniti oua rosii, iar recunostinta sa fie prezenta in casele fiecaruia, pentru ca mantuirea neamului omenesc a avut loc.

  • O zi mareata, o zi in care sarbatorim minunea Invierii lui Isus Hristos si in care iti doresc sa fii inconjurat de familie, sa aveti pe masa oua, miel, drob, pasca. Multa liniste sufleteasca si Paste Fericit!


  • Un Paste Fericit in care sa slavesti biruinta Mantuitorului nostru! Zile cu multa caldura in suflet, deschidere spre fapte bune si iertare!


  • Sarbatoarea mareata a Pastelui sa te gaseasca in mediul cald al casei, in care domneste Sfanta Lumina, unde alaturi de ai tai sa va indreptati gandurile spre minunea savarsita de Isus. Invierea Mantuitorului a adus iertarea pacatelor noastre. Sa fim mai buni, sa ne rugam si sa fim recunoscatori!


  • Paste Fericit! De la mic la mare, astazi stim ca-i sarbatoare. Oul rosu l-am ciocnit, caci Hristos a biruit. Si intr-o zi cu-asa amploare, masa este si ea mare. Toti atent ne-am asezat, bunatati am aliniat si-ti dorim si tu slava sa aduci, caci Hristos a Inviat, pe crestini El a salvat.


  • Masa azi sa-ti fie masa, preamareste-l pe Hristos! El a Inviat pentru a ne mantui pe noi crestinii. In casele noastre sa dainuie Lumina Sfanta. Paste Fericit!


  • Se amesteca multe in aceasta zi, vizita apropiatilor, cadourile aduse de iepuras, bucuria celor mici a ciocnirii oualor, dar sa nu uitam esenta - Hristos a Inviat. Ne-am adunat ca sa sarbatorim cum se cuvine aceasta minune. Liniste sufleteasca, recunostinta si ganduri bune! Paste Fericit!


  • Sarbatoarea Invierii Domnului ne aduna impreuna, ca sa aducem slava minunii care a savarsit-o pentru noi, ca noua sa ni se ierte pacatele si sa cunoastem viata vesnica. Hristos a Inviat!


Astazi comunicarea se face facil prin intermediul retelelor de socializare, WhatsUpp, chatul Messenger. Este important sa scrii un mesaj de Paste care nu ruleaza in toate postarile pe care le-au facut majoritatea prietenilor din lista de Facebook. Inspira-te din propunerile mentionate mai sus si consulta si mai multe articole utile de blog:


Cat de importanta este impachetarea cadoului? Sfaturi si idei

Urari de ziua de nastere - Idei de mesaje si cadouriCu drag,
Echipa GiftForYou