Visa

Contact:

0729.041.919

Puzzle metalic nano 3D – locomotiva cu abur

INFO
  • - Cod produs: XD2402
  • - Disponibilitate: Out Of Stock
Pret
59Lei
Cantitate
  • Livrare rapida - taxa fixa 15 RON
  • Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 200 lei
  • Ambalarea cadourilor gratuita

Este un puzzle realizat din otel inoxidabil, iar dupa ce este asamblat devine o locomotiva cu abur in miniatura, in format 3D. Puzzle-ul se asambleaza prin indoire si alaturare, singurele unelte necesare pentru realizarea puzzle-ului fiind mainile dibace! :)

Dupa ce a fost montat, puzzle-ul metalic 3D devine un obiect decorativ superb pentru birou sau casa! Reprezinta cadoul ideal pentru cei pasionati de trenuri, dar si de realizarea puzzle-urilor.

Construirea locomotivei  presupune coordonare, viziune tehnica, este un bun exercitiu pentru antrenarea mintii si dezvoltarea capacitatii de analiza!

Dimensiuni miniatura dupa asamblare: 11cm x 2.3cm x 3cm

Piesele puzzle-ului sunt dispuse in 2 foite metalice.

Locomotiva cu abur este o locomotiva propulsata cu ajutorul fortei aburului. In varianta clasica, prin arderea unui combustibil fosil este incalzita apa dintr-un cazan, fiind generat abur care impinge un piston, antrenând un dispozitiv biela-manivela conectat la rotile locomotivei.

Motorul cu abur a fost folosit pe scara larga pentru locomotive timp de mai bine de o sută de ani, de la inventarea acestora la începutul secolului al XIX-lea, până la mijlocul secolului al XX-lea, acest mod de transport reprezentand baza dezvoltarii comertului si transportului international.

Poate fi un cadou potrivit si pentru copii cu varste de peste 14 ani, contine piese mici periculoase pentru copii cu varste mai mici.  


Aflati mai multe detalii despre puzzle-urile nano metalice aici.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie