Visa

Contact:

0729.041.919

Termeni si Conditii

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale magazinului online Giftforyou.ro.

Magazinul online www.Giftforyou.ro este administrat de S.C. TAKARA SOLUTIONS S.R.L., CUI  RO33261100, cu sediul in Soseaua Colentina, nr 16, bloc A1, etaj 11, ap 84 - anexa 4, Sector 2, Bucuresti, cont bancar RO 76 INGB 0000999904383264 deschis la Ing Bank sucursala Aviatiei, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J40/6889/2014, capital social: 10.000 RON, reprezentata legal prin Raluca Pencu in calitate de administrator, societate inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 33267/2014. Takara Solutions SRL este autorizata sa efectueze operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase, conform Autorizatiei nr 0009349 emisa de ANPC.

S.C. TAKARA SOLUTIONS S.R.L., in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.Giftforyou.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile generale, fara nici un fel de notificare prealabila.

Continutul site-ului www.Giftforyou.ro este proprietatea S.C. TAKARA SOLUTIONS S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al S.C. TAKARA SOLUTIONS S.R.L., a oricaror elemente de grafica web, imagini, texte, grafice, simboluri, email-uri, scripturi, programe si alte date regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Acceptul Termenilor si conditiilor de utilizare, implica intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Elemente Definitorii

Vanzator – S.C Takara Solutions SRL

Cumparator – orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare; 

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).

Site – domeniul www.giftforyou.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator. 

Contract la distanţă - orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul.

Continut

•    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;

•    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

•    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

•    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

•    date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Giftforyou, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Contractul de vanzare - Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In cazul modificarii cantitatii de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

Termene - toate termenele incluse in prezentul document se interpreteaza drept termene exprimate in zile calendaristice.

Politica de vanzare online

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

Pentru motive justificate, Giftforyou.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Giftforyou.ro.  

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de Bunuri si/sau Servicii sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vor fi excluse din Site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) sau euro (EUR).

In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe site, include Taxa de timbru verde.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul definit in preambul, ce Include logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva Giftforyou.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Giftforyou, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Giftforyou.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Giftforyou.ro.

In cazul in care Giftforyou.ro confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Giftforyou.ro pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare. 

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Daca sesizati eventuale incalcari ale dreptului de autor va rugam sa ne contactati la adresa de mail office@giftforyou.ro.

Efectuarea comenzii

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate pe site. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii si accepta obligatia de plata.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Giftforyou.ro, in cazul platii online;

- datele furnizate de catre Client/Cumparator pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.  Suma va fi returnata prin aceeasi metoda prin care a fost achitata comanda.

Vanzatorul poate amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi (AWB) conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Produse, facturare si plati

Preturile sunt actualizate periodic, in functie de cursul BNR. Preturile NU includ costurile de livrare.

Plata se poate realiza prin:

-prin credit card - prin intermediul procesatorului securizat de plati online MobilPay.

-in numerar, la livrare (sistem ramburs).

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel comunicat in momentul plasarii comenzii. Preturile afisate contin TVA.

Pentru comenzile engros se vor discuta eventuale discounturi si se va include o taxa de livrare speciala, in functie de cantitate. Ne puteti contacta la office@giftforyou.ro pentru detalii. 

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.Giftforyou.ro sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.  Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

S.C. TAKARA SOLUTIONS S.R.L. garanteaza buna functionare a prezentului site, actualizarea continutului, calitatea informatiilor prezentate, calitatea produselor de pe site si corectitudinea descrierilor.

Acceptarea

Se considera facuta atunci cand Bunurile si Serviciile corespund cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda.

In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va remedia aceasta tema.

Newsletter

In momentul in care, Membrul sau Cumparatorul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Termenii si conditiile, acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere din partea Giftforyou.ro.

Datele preluate de la Client in scopul expedierii newsletterelor, pot si vor fi folosite de catre Giftforyou.ro in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea newsletterelor de catre Client se poate face in orice moment, folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere primate sau contactand Giftforyou.ro la datele de contact afisate pe Site, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Renuntarea la primirea newsletterelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

Giftforyou.ro nu va include in newslettere transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la un tert care nu este partener la momentul expedierii newsletterelor.

Prelucrarea datelor personale

Informațiile pe care le colectăm si scopul pt care le prelucrăm

Conform Regulamentului 679/2016 Colectăm informații despre utilizatorii site-ului nostru,  atunci când vizitati site-ul nostru, creati un cont sau faceti o comanda prin intermediul site-ului nostru. Colectăm direct de la utilizatori, urmatoarele informatii: adresa de e-mail, numar de telefon, nume si adresa de livrare.

Scopul colectarii acestor date este: informarea membrilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe Giftforyou.ro, informarea membrilor / clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Giftforyou.ro colecteaza involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizate de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Giftforyou.ro pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea Giftforyou.ro si/sau al eventualilor terti cu care Giftforyou.ro are contracte de parteneriat in acel moment.

Cine poate avea acces la informațiile tale

Tertii care au acces la aceste date sunt: companiile de curierat (SC Fan Courier Express SRL, Dynamic Parcel Distribution S.A., Bookurier Logistics SRL), procesatorul de plati online cu cardul (SC Netopia SRL), serviciile de e-mail marketing (Mailchimp).  

Anumite informatii ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, judet) sunt transmise pe o durata limitata de timp catre serviciul partener Opinii de Incredere by TRUSTED.ro, in scopul trimiterii unui mesaj in numele magazinului pentru a gestiona in mod independent opinia clientilor cu privire la magazinul nostru. Parerea clientilor va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informatiile sunt sterse automat de catre sistemul serviciului partener dupa ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terte sisteme pentru trimiterea tehnica a mesajelor, astfel incat sa se asigure ca acestea ajung la clienti.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date Giftforyou.ro, inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 33267/2014, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Giftforyou.ro.

Giftforyou.ro poate uneori să fie obligat să vă dezvăluie informațiile dvs. unor terțe părți externe, cum ar fi autoritățile localei, instanțele judecătorești și tribunale, organismele de reglementare și / sau agențiile de aplicare a legii în scopul respectării legilor și reglementărilor aplicabile sau ca răspuns la o procedură legală.

Vom împărtăși, de asemenea, informațiile dvs. personale cu terțe părți dacă avem consimțământul dumneavoastră sau pentru a detecta, a preveni sau a aborda în alt mod fraude, breșe de securitate sau probleme tehnice sau pentru a ne proteja împotriva încălcării drepturilor de proprietate sau împotriva încălcării siguranței Giftforyyou.ro, a utilizatorilor, a altor candidați, a angajaților și a altor persoane vizate, sau în cazurile prevăzute de lege.

Minori

Giftforyou.ro nu este destinat și nu colectează prin intermediul site-ului, cu bună știință informații de la copiii sub 18 ani.

Cât timp vom păstra datele cu caracter personal?

Cu excepţia cazului în care utilizator se opune prelucrării datelor cu caracter personal de către noi și / sau solicitaţi ștergerea datelor dvs personale, se aplică următoarele perioade de retenție, în conformitate cu politica noastra privind retenţia de date,  pentru următoarele categorii de date cu caracter personal:

Nu vă stocăm datele cu caracter personal mai mult decât este necesar pentru scopul pentru care le-am reținut sau pentru a respecta o lege sau cerință statutară

Datele de facturare pentru comenzi : 60 luni /cu excepția situatiei privind pretenţii sau reclamații sau, în cele din urmă, acţiuni în justiţie ce trebuie rezolvate;

Datele folosite pentru campaniile de marketing si promovare: 36 luni/cu excepția situatiei privind pretenţii sau reclamații sau, în cele din urmă, acţiuni în justiţie ce trebuie rezolvate

Drepturile utilizatorului

Ca persoană vizată aveți drepturi legale specifice cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm de la tine iar Giftforyou.ro  va respecta drepturile individuale și se va ocupa de interesele tale în mod corespunzător.

Dreptul de retragere a consimțământului: Îți  poți retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în orice moment.

Dreptul la rectificare: Puteți obține de la noi rectificarea datelor cu caracter personal care te privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a păstra datele cu caracter personal -care sunt utilizate continuu şi care sunt în posesia sau controlul nostru - exacte, complete, actuale și relevante, pe baza celor mai recente informații disponibile pentru noi. 

Dreptul la restricție: Puteți obține de la noi restricția de prelucrare a datelor cu caracter personal, dacă:

- contestaţi corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada în care noi trebuie să verificăm exactitatea, 

- prelucrarea este ilegală și solicitaţi restricționarea prelucrării mai degrabă decât ștergerea datelor cu caracter personal,

- nu mai avem nevoie de datele dvs cu caracter personal, dar dvs le solicitaţi pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept, sau 

- vă opuneţi prelucrării în perioada în care verificăm dacă motivele noastre legitime au întâietate faţă de ale dvs. 

Dreptul de acces: Ne poți cere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre tine inclusiv informații cu privire la ce categorii de date cu caracter personal avem   în posesie sau control, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, dacă nu sunt colectate direct de la tine și cui i-au fost dezvăluite, dacă este cazul. Puteți obține un exemplar de la noi, gratuit, conţinând datele cu caracter personal pe care le deținem despre tine. Ne rezervam dreptul de a percepe o taxă rezonabilă pentru fiecare exemplar suplimentar pe care l-ai putea solicita.  

Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal către un alt operator, acolo unde este posibil dpdv tehnic, cu condiția ca prelucrarea să se bazeze pe consimțământul tău sau să fie necesară pentru executarea unui contract. Mai degrabă decât să primiţi un exemplar cu datele dvs. cu caracter personal, poți solicita să îți transferăm datele direct către alt operator, specificat de tine.

Dreptul la ștergere: poți obține de la noi ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care:

- datele dvs personale nu ne mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau sunt prelucrate în alt mod;

- ai dreptul de a te opune prelucrării ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea mai jos) și să îți exerciţi acest drept de obiecţie la prelucrare;

- datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal;

Cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară

- în vederea îndeplinirii unei obligații legale care necesită prelucrarea de către noi;

- în special pentru cerințele legale de păstrare a datelor;

- pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept.

Dreptul de opoziție: Ai putea obiecta - în orice moment - la prelucrarea datelor cu caracter personal datorită situației tale. speciale, cu condiția ca prelucrarea să nu se bazeze pe consimțământul tău, ci pe interesele noastre legitime sau cele ale unei terțe părți. În acest caz, nu vom mai procesa datele cu caracter personal, dacă nu putem demonstra motive întemeiate, legitime și un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept. Dacă te opui prelucrării, te rugăm să specificați dacă dorești ștergerea datelor cu caracter personal sau restricţia prelucrării acestora de către noi.

Dreptul de a depune o plângere: În cazul unei pretinse încălcări a legislației în vigoare privind confidențialitatea, poți depune o plângere la autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor în țara în care locuiți sau unde a avut loc presupusa încălcare.

Te rugăm să reții:

Perioada de timp: Vom încerca să îndeplinim cererea în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungită din motive specifice referitoare la dreptul legal specific sau complexitatea solicitării. 

Restricționarea accesului: În anumite situații, este posibil să nu putem să îți acordăm acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza prevederilor legale. Dacă vom refuza solicitarea dvs. de acces, vă vom informa cu privire la motivul refuzului.

Imposibilitatea identificării: În unele cazuri, este posibil să nu putem să îți căutăm datele cu caracter personal, din cauza elementelor de identificare furnizate în cererea ta. 

În astfel de cazuri, în care nu te putem identifica ca fiind persoana vizată repsectivă, nu suntem în măsură să dăm curs solicitării tale. de a exercita drepturile legale așa cum sunt descrise în această secțiune, dacă nu furnizezi informații suplimentare care să permită identificarea ta.

Exercitarea drepturilor tale legale: Pentru a exercita drepturile legale, te rugăm să ne contactezi  prin e-mail la office@giftforyou.ro.

Cookies 

Giftforyou.ro foloseste cookie-uri proprii si cookie-uri instalate de terti. Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului. Cookie-urile sunt folosite pentru a prezenta continutul relevant pentru utilizator, pe baza preferintelor dumneavoastra anterioare.

Pe site-ul Giftforyou.ro utilizam cookie-urile tertilor precum: Google, Profitshare, Retargeting etc, cu ajutorul carora identificam numarul vizitatorilor care acceseaza site-ul si afisam informatiile relevante pentru acestia.

Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Datele respective sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Puteti sterge Cookie-urile prin intermediul browserului dumneavoastra, insa experienta si interactiunea dumneavoastra cu pagina web poate fi afectata.

Informatii livrare

Giftforyou.ro va face livrarea oriunde in tara, prin intermediul unei firme de curierat rapid. Costul livrarii este de 15 ron. Pentru comenzile mai mari de 200 ron livrarea este gratuita.

Giftforyou.ro estimeaza, pe baza unor indicatori interni agreati cu firma de curierat, costul transportului. Clientul accepta in mod expres prin plasarea comenzii estimarile pentru costul transportului, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost. In consecinta, Clientul nu poate solicita un cost inferior al transportului pe baza unor cantariri sau masurari proprii ale coletului.

In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului sus mentionat, Giftforyou.ro va informa Clientul prin E-mail, in termen de 14 zile de la comanda, Clientul poate renunta in scris la comanda, iar in eventualitatea in care plata a fost efectuata prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 10 zile de la data renuntarii.

Garantii

Giftforyou.ro respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted.ro

Fiecare produs comercializat de Giftforyou.ro beneficiaza de termenul de garantie legala de 24 de luni de la data achizitiei, conform legislatiei romanesti in vigoare.

Fiecare produs comercializat beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Membru sau Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

In cazul in care Giftforyou.ro nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care Giftforyou.ro ia la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele varsate ca plata vor fi rambursate de catre Giftforyou.ro in termen de maximum 48 de ore, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.

In eventualitatea depasirii termenului de livrare, Giftforyou.ro va informa Clientul prin e-mail si/sau telefon si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Clientul are la dispozitie un termen de 3 zile calendaristice de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre Giftforyou.ro a unui raspuns din partea Clientului sau imposibilitatea contactarii Clientului la datele de contact indicate in termenul precizat se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, Giftforyou.ro va inapoia sumele platite.

Returnarea produselor

Clientul Giftforyou.ro poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului.

Clientul se obliga sa notifice Giftforyou.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 30 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor. Va punem la dispozitie un model formular de retur disponibil aici. Formularul este un model, nu este obligatoriu.

Clientului care a notificat Giftforyou.ro, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 30 zile calendaristice de la data receptionarii, in caz contrar, Giftforyou.ro considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.

Clientul nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit.

In cazul in care cererea de returnare are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 30 zile caledaristice, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.

In cazul in care se returneaza un produs care nu este in aceeasi stare in care a fost livrat.

Conform OUG 34/2014  Giftforyou.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit. 

In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului. Returnarea sumei se face prin aceeasi metoda prin care a fost achitata comanda. Modalitatea de plata poate fi modificata daca si consumatorul este de acord.

In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile legii, Giftforyou.ro va oferi clientului contravaloarea produsului.

Contravaloarea transportului aferent returului va fi suportata de Giftforyou.ro.


Forta majora

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 10 zile de la data producerii evenimentului.

Dispozitii finale

Giftforyou.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

In limita prevederilor Termeni si Conditii, Giftforyou.ro nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

Giftforyou.ro isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Feedback

In cazul in care exista intrebari sau sugestii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat pe Site, de Luni pana Vineri, program 09:00-18:00, sau prin email la office@giftforyou.ro.

Daca intampinati probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Paul Pencu, la adresa de mail paul.pencu@takarasolutions.com. Solicitarii dumneavoastra i se va oferi un raspuns in maxim 48 de ore de la data primirii acesteia.