Visa

Contact:

0729.041.919
Tiare pentru mirese cu par scurt

Tiare pentru mirese cu par scurt

Wednesday, May 8, 2019 0 Comentarii

Daca urmeaza sa te casatoresti si ai parul scurt, nu te simti dezamagita atunci cand vezi poze cu mirese cu parul lung, bogat si tiare stralucitoare. Nu trebuie sa iti lasi parul sa creasca sau sa apelezi la extensii pentru a obtine un look de invidiat. Parul scurt asigura coafuri elegante, atemporale si in plus, daca asta este tunsoarea ta, inseamna ca te reprezinta si te simti bine asa, iar acest lucru este cel mai important. 

Venim in ajutorul tau cu idei extrem de stylish, tiare potrivite pentru coafura ta, ce vor arata fa-bu-los!

Coafurile pixie si bob arata absolut spectaculos cu accesorii pentru par, de la agrafe stralucitoare, pana la diademe bogate. Totul e sa stii cum sa le stilizezi.

Daca parul tau este fin si esti ingrijorata ca o tiara agrafa nu o sa stea, iti oferim cateva sfaturi pe care hairstylistul le poate pune in aplicare. De exemplu, tiara agrafa poate fi stabilizata cu ajutorul unor extra agrafe in nuanta parului, ce nu se vor vedea, dar se vor asigura ca totul va sta perfect.

O alta idee este folosirea unui praf de texturare pentru a crea o baza cu o aderenta mai buna sau un fixativ puternic. Un alt sfat este ca parul sa fie prins cu mici elastice in locul in care vor fi situati dintii agrafei, astfel incat sa obtii o stabilitate mai mare.

Ca si tiare, pentrr un look elegant ce include si un mic coc sau impletitura, iti recomandam Tiara Agrafa Artistic Bride, Agrafa Delicate Flower sau Romantic Flower:


Daca iti doresti un look atemporal, poti opta pentru o tiara florala, ce va fi securizata la baza cu panglica inclusa sau cu agrafe: Love Story sau Boho Floral


Avand parul scurt, coafura nu va fi foarte complicata, asa ca poti opta si pentru un look glamorous, demn de Hollywood, cu tiara Great Gatsby sau Romance:


Tiara Great Gatsby se prinde cu ajutorul panglicii cu care este prevazuta si poate fi securizata cu agrafe suplimentare, iar Tiara Romance este tip coronita, realizata dintr-un aliaj maleabil, ce permite asezarea cat mai fixa.

Daca iti doresti ceva simplu, care sa dauge acel je ne sais quois, iti recomandam Tiara Luxury Leaf:Totul e sa tii minte ca parul scurt nu te limiteaza in alegerea tiarei, trebuie doar sa ai in vedere sfaturile de mai sus, pe care sa le pui in aplicare, impreuna cu hairstylistul.


Cu drag,
Echipa GiftForYou